Sinds 1935

maken we de (h)eerlijkste charcuterie en salades. Puur ambacht, in een traditie die overgaat van grootvader op kleinzoon.

De filosofie van grootvader De Cock is nog altijd onze leidraad: met de beste ingrediënten op een ambachtelijke manier een product creëren dat kwalitatief op het hoogste niveau staat. Zodat het product zélf spreekt dankzij de smaak, het aroma en de uitstraling.

Geen toegevingen. De kwaliteit primeert.

TOM - sinds 1991 bij Chez Charles
Alles voor een perfecte smaak

Tom Van Moerzeke werkt sinds 1991 voor Chez Charles. Vandaag is hij verantwoordelijk voor de salami-afdeling. En dat doet hij met passie, dat merk je meteen. Volgens Tom is salami maken een exacte wetenschap. Hij zorgt er elke dag opnieuw voor dat alles goed zit voor een perfecte smaak.

"Salami maken is allesbehalve makkelijk: de juiste temperatuur, de versheid van het vlees, het aanbrengen van de starterculturen."

Onze
Kwaliteit
voor jouw
Gezondheid
Letten op je voeding en toch smakelijk eten? Het kan met de salades en charcuterie van Chez Charles. De iconen tonen je in 1 oogopslag of ze allergenen, gluten of lactose bevatten.

Ambachtelijk productieproces

Chez Charles staat voor puur ambacht in combinatie met het beste van vroeger. Bovendien gaan onze charcuterie en salades rechtstreeks vanuit onze eigen productieafdeling naar de verpakkingslijnen. De garantie voor absolute versheid!

Cock’s Vleeswaren

Chez Charles is de sterkst groeiende activiteit van Cock’s Vleeswaren. Deze staat in de Belgische top 3 van productenten van fijne vleeswaren en salades. In 1935 richtte Charles De Cock het bedrijf op. Vandaag heeft algemeen directeur Marc De Cock de leiding.

Met een eigen distributiekanaal levert Chez Charles aan slagers, kruideniers en bakkers én aan versafdelingen van middelgrote en grote supermarktketens. Onder meer dankzij de overname van Dela nv en Artifresh in 2012 realiseerde Cock’s Vleeswaren een omzet van ruim 85 miljoen euro. Om onze groei te ondersteunen, wordt de productiesite in Sint-Niklaas momenteel sterk uitgebreid.

Heb je een vraag over Chez Charles?

Stuur ze ons hier door!
Kwaliteit, dat proef je!
Assortiment

De lekkerste charcuterie en salades. In een transparante en makkelijk hersluitbare verpakking.

Ontdek ons gamma
lekkere
momenten

via foto's, en
seizoensrecepten